ScanNCut – Brother lancerer ny scan & skæremaskine

Den nye Brother ScanNCut er en unik blanding af en skæremaskine og en skanner. Den er designet til hjemme- og hobbybrug – til alle, der arbejder med udklip fra fotos, tegninger, skitser osv. Også professionelle designere holder af ScanNCut, fordi man kan skære mønstre og motiver ud i alle mulige materialer – fra papir til skind og plastik. Danmark er det første land i Europa, hvor ScanNCut nu præsenteres. Dette skriver Brother i en pressemeddelse .. og de skriver videre:

”Den største nyhed inden for klip siden saksen!”

Måske lidt voldsomme ord at bruge, men Brothers nye ScanNCut maskine er et slags missing link for alle, der klipper og klistrer, syr og broderer i hjemmet.

Brother ScanNCut er nemlig verdens første skæremaskine til hjemmebrug, der har indbygget skanner.

I praksis skal man blot lægge billeder, fotos, skitser og tegninger, man har fundet af motiver og designs, ind i skanneren, trykke på en knap – og så er billedet lagret digitalt.

Derefter kan man ved hjælp af Brother ScanNCut’s indbyggede LCD touch skærm udvælge den eller de dele af motivet, man vil have skåret ud, tryk igen på en knap – og ScanNCut skærer motivet ud mere præcist, end man selv kan gøre med en saks. Skåret ud i papir, pap, stof eller plastik.

Kører helt uden pc

Den nye Brother ScanNCut kører helt selvstændigt, Det er ikke nødvendigt at have en pc ved siden af.

ScanNCut fungerer som digitalt lager for sine udklip og tilbyder et væld af rammer, mønstre, skrifter – ja selv avancerede design – som man kan krydre og forbedre sine udklip med. Brother ScanNCut har Danmarks-premiere lige nu. Forud for den har Brother vist den nye maskine til en række både hobbyfolk og professionelle:

”ScanNCut har fået en fantastisk modtagelse overalt. Selvom nyheden er primært beregnet til hobby- og hjemmebrug, har flere professionelle designere fra modefirmaer sagt til os, at ScanNCut er lige præcis den maskine, de har stået og manglet,” forklarer Irene Jepsen, account manager fra Brother Sewing Machines Europe.

De professionelle designere fremhæver bl.a, at ScanNCut kan skære motiver ud i mange forskellige materialer – heriblandt vinyl, læder, cellofan, papir, pap og træ-finer, Desuden er skanneren i ScanNCut meget præcis med sin opløsning på 300 punkter pr. tomme.

ScanNCut leveres i to modeller – Brother CM600 og CM840. Begge maskiner leveres med et omfattende tilbehør, som kan være til stor glæde for både hobbyfolk og professionelle.

Pris og levering Brothers nye ScanNCut maskine vil være til salg hos landets Brother symaskine forhandlere fra 3. marts 2014.

Den typiske udsalgspris vil være 3.895,- kr. inkl. moms for CM600 og 4.695,- kr. for CM840

Hobbyjunglen er blandt de hobbybutikker der kan skaffe denne maskine + tilbehør. Skriv, eller ring hvis du er interesseret i denne maskine.

Du kan se mange flere video’er om emnet her: Brother Crafter på Youtube

scanncut-logo

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *