Lotte: Min første Smashoplevelse

5-970451_10201061813689654_824291394_n

6-972237_10201061813289644_1328569193_n

avatar_59_1368022578
Jeg startede med at Smashe sidste år i november. Og det greb om sig. Jeg startede med at lave kort, men behøvede nogle nye udfordringer da jeg godt kan lide at afprøve nye ting.

En helt ny verden åbnede sig. Jeg var på det tidspunkt meget syg, havde det psykisk meget dårligt. Jeg landede en dag på en side hvor jeg opdagede at der skete en masse spændende ting. Jeg kom ikke så meget ud og min pc var min kontakt til omverdenen, så surfede meget rundt.

Det var en smash side hvor jeg opdagede en helt ny verden, som jeg kunne forsvinde i og hvor mange havde det ligesom jeg. Pludselige åbnede en helt ny verden sig og jeg tænkte det der Smashing må jeg da prøve. Jeg var ikke så meget til Scrap da jeg syntes det var lidt for organiseret.

Jeg er billedkunstner så det der med at Smashe appellerede rigtig meget til mig, da jeg kunne udfolde mig på samme måde som når jeg lavede mine malerier. Lige fra hjertet og ikke så meget pjank med det. Det var fantastisk.

Så opdager man jo lige pludselig at man osse kan købe en masse spændende ting på facebook og det kan godt gribe om sig når man sådan har fået en ny hobby.

Det bedste der er sket er at jeg opdagede Inges butik. Jeg var/er vildt begejstret og fortalte vidt og bredt om denne fantastiske side og det dejlige søde menneske som Inge jo er.

Så nu laver jeg bøger, kort og Smasher på livet løs. Og ja jeg har da for resten osse set lyset for enden af tunnelen, for når det er mørkt ved jeg at lyset altid finder vej tilbage til mig igen.