Hvad bliver det bedste alternativ til Silhouette Cameo & Scan’n’cut?

Vi får rigtigt mange henvendelser på Silhouette Cameo, og her på det sidste er der en del der har spurgt ind til Brother’s nye Scan’n’cut.

Silhouette America har som nogle nok ved, lavet en del restriktioner overfor hoved-leverandører i flere lande. Grunden til dette er ganske enkel, de har noget i gære, men vi får ikke at vide med hvilket. Er det en ny type, eller hvad er det? – Det kommer der ikke svar på foreløbigt. Men man ved med bestemthed at når en producent så småt begynder at drosle ned på at sende flere maskiner ud, og få alle dem der allerede er lavet solgt i lande hvor der stadig findes ‘rester’, så vil der med sikkerhed dukke nyt op.

De større lande forhandler dem stadig, og det gør de fordi at de stadig ligger inde med restpartier som de meget gerne vil af med. Vi ved at Silhouette tørken i Danmark har fået en række forhandlere til at hente deres maskiner fra f.eks Sverige, Frankrig og Tyskland. Grunden til at vi ikke gør det er fordi at det bliver for dyrt for kunderne.

Hobbyjunglen fokuserer i øjeblikket på en helt tredje type maskine på stammen, og i disse måneder er vi i forhandlinger med hovedproducenten. Det er nemlig således kommet frem at nogle forhandlere i Danmark bevidst har forsøgt at få Hobbyjunglen ud af spillet hos Silhouette America. Det betyder ikke så meget, da vi allerede solgte dem til den laveste pris og dårligt nok tjente noget på dem.

Scan’n’cut er simpelthen for dyre for hobby segmentet når man spørger kunderne. Vi ved også at en Silhouette Cameo allerede var en rimelig stor investering for det marked vi har i Danmark. Det gode ved Brother’s Scan’n’cut er at de allerede har fastsat en minimums forhandler pris, så her undgår man en decideret priskrig og trods det at Hobbyjunglen har været rundt i landet og set på denne maskine, så står betingelserne fra leverandøren om hvor mange en forretning min. skal tage hjem ikke mål med hobby markedet. Efterspørgslen er stor, men når prisen nævnes falder 99.9% fra.

“..Vores fokus ligger et helt andet sted, nemlig at holde tingene så billige som overhovedet muligt.

Et lille sidespring ..

Hobbyverdenen i Danmark har ikke ændret sig synderligt. Det er stadigvæk de samme mennesker der står for de større events, og her er det ærgerligt at Hobbyjunglen bevidst holdes ude af det selskab. Der er ikke så mange der taler om det. Vi får dagligt henvendelser fra folk om dette, men vi vil gerne understrege at dette på ingen måde påvirker Hobbyjunglen. Vi kører efter et simpelt koncept: Holde tingene så billige som muligt, og undgå at låse os fast i et sårbart netværk.

Der er nogle forretninger der selv føler at ‘de har magten’ og lægger pres på arrangørerne om at de ikke vil deltage hvis Hobbyjunglen kommer med. At de føler sig truet er for os forståeligt nok på grund af vores lave priser og gode kvalitet, men helt at udelukke Hobbyjunglen kommer de aldrig til, det er jo kunden der i sidste ende bestemmer.

Sådan er konkurrence, og det er sundt nok for pris niveau’et . Mon ikke Hobbyjunglen har sit eget event i bedding?, det skal foråret vise 🙂

Skæremaskinerne er ikke længere reduceret til nogle få modeller fra nogle få fabrikanter, det er en verden der helt sikkert ved at den bedste og den billigste i sidste ende vil vinde. Og, hvis vi lige vender tilbage til det egentlig emne, så er Silhouette og Scan’n’cut langt fra de eneste produkter der findes derude.

Lad os se om prisen er god nok på den alternative maskine, – er den det, så vil vi helt sikkert køre den i stilling.