GiveAway hos Hobbyjunglen

VI HAR FUNDET EN VINDER – DEN HELDIGE VINDER ER: LOUISE O. Stort tillykke, du får direkte besked via e-mail fra os. 🙂

Give Away her hos Hobbyjunglen I samarbejde med Little Birdie
FreeGiveawayLittleBirdie2Sådan deltager du :

1. lod som fast læser her på bloggen – Skriv en kommentar, så er du med
2. lodder hvis du også følger os på instagram.  (Her hedder vi instagram/hobbyjunglen ).

Du får 2 ekstra lodder, hvis du laver et link til hobbyjunglen.dk – på din blog eller på instagram Håber du vil være med og få muligheden for at vinde denne søde julepakke. Skriv endelig hvor mange lodder du deltager med til email’en info@hobbyjunglen.dk 🙂

Vinderen trækkes den 20. november

25 tanker om “GiveAway hos Hobbyjunglen”

  1. Rigtig lækker giveaway 🙂
    Jeg elsker jeres shop, i har altid en masse spændende nye varer,og en super fantastisk service.

  2. Super giveaway! Har altid drømt om at lære at hækle, så som fast læser deltager jeg naturligvis. God weekend 🙂

  3. Jeg er så glad for at jeg har jer som forhandlere… 🙂 – Desværre har jeg ikke instagram da min mobil er af oldnordisk art.. 🙂 Jeg synes at det er så superb at i giver en ting videre… som jeg gør en gang i mellem .. “Pay Forward” – 🙂

    Tak igen for ALT !!!

  4. Sikken sød pakke 😊 Den 20. november bliver jeg 50, så det kunne jo være jeg er heldig, selvom jeg hverken har en blog eller instagram ☺Elsker jeres butik og service!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *