Anne: Lacing Card Kit

avatar_94_1369936949
Nu var jeg jo så heldig at vinde kort konkurrencen, hvor jeg vandt det fine lacing card kit. Så jeg synes også lige i skulle se hvordan resultatet af kittet blev.

Jeg valgte at bruge nogle billeder fra min scrap gruppe, der mødes privat et par gange om måneden. Vi er efterhånden blevet en ret sammentømret gruppe, der nyder at snakke om alt fra scrapbooking, arbejde, til private glæder og problemer. De er alle helt fantastiske og jeg ved ikke hvad jeg ville gøre uden dem.

Jeg har sværtet alle kanterne og sat bånd på. Ved hvert bogstav, valgte jeg at forlænge bogstavet med ekstra personlige ord. F.eks F-em tøser, S-crapbooking ect.

8-Friends

Jeg er blevet meget tilfreds med resultatet, som nu hænger på min væg. (Kattene blev ved med at vælte den i vindueskarmen 😉

Lige en ekstra ting. For dælen da hobbyjunglen kan levere hurtigt. Sendte adressen til dem sent om eftermiddagen, og dage efter lå pakken i min postkasse.